träningstokig

let your outside reflect the beauty inside

Söndagslängtan

Kategori: Allmänt

Känner att jag är inne i en bloggsvacka. Sorry! Inget som inte är övergående:)

I helgen blir det slarv och ett litet break från utmaningen. Maten är fortf lika, men det blir också efterrätter. Idag - glass... imorgon - antagligen kladdkaka (med lite gott till).
Träning blev det ingen idag, bara en prom. Har svärföräldrarna på besök, så det har blivit familjemys hela dagen. Körde ett ganska hårt ben- och magpass igår framför tvn, så jag har iaf haft lite ont idag och därmed inte så dåligt samvete.

Imon hoppar vi babysimmet så jag hoppas på en liten sovmorgon. Kanske att jag orkar dra iväg till gymmet en sväng på fm.

Köpte förresten ett knäskydd idag som ska provas på sön fotbollsträning:) Håll tummarna!

fotboll

Kategori: Allmänt

Det var så kul att träna igår. Inte för att träningen var nåt märkvärdigt i sig, men känslan av att vara tillbaka på planen, ombytt och träningsvillig - underbart!! Och knät höll. Så nu blir det till att köpa knäskydd. Nästa träning är på söndag och sen match på tisdag. Hoppas, hoppas, hoppas jag inte går sönder. Jag vill spela!

Jag skulle kunna bosätta mig på en fotbollsplan. Kan lätt träna 10h/dag (om bara kroppen pallade) - tröttnar aldrig!
Har ni nån träningsform ni brinner för sådär sjukt mkt?

Slentrian

Kategori: Allmänt

Känner att träning, kost och allt runtom flyter på bra. Jag upplever inte att det är jobbigt att ta mig ut på en långpromenad eller lägga mig ner och göra armhävningar och jag känner inte av något hemskt sötsug eller liknanade. Så min 6v utmaning går bra nu och JAG MÅR BRA.

Igår blev det 8,5 km pw/prom och lite styrka. Idag har det blivlit 8 km pw/prom.

Ikväll blir det fotbollsträning - hoppas knät håller. Skulle va så kul att spela en säsong till...
                          

Morgonstund

Kategori: Allmänt

Det är så vackert ute när man kikar ut kl 06 och solen är på väg upp.
Alldeles rosa himmel när sen man cyklar till jobbet.
Med den känslan vet man att det kommer bli en bra dag:)

God tisdag!

Paket & pippitårta

Kategori: Allmänt

Idag blev min "lilla" guddotter 4år, vilket givetvis skulle firas ned pompa och ståt. Då jag inte är mkt för förbud unnade mig en negerboll till kaffet men lyckades avstå tårta. Kommer alltid vara svag för choklad... och särskilt till kaffe.

Blev inte mkt träning idag, men hann ut på en pw med man & barn mellan jobb och kalas:)

Ibland får man vara nöjd med det lilla!

Summa

Kategori: Allmänt


Veckans träning var tänkt att ge:
2 gymkondis, 4 pw, 3 styrka & 2 löp
Istället blev det:
1 gymkondis, 5 pw, 4 styrka & 3 prom

Det blir sällan helt som man tänkt sig, men bara det tränas så tycker jag inte man ska vara missnöjd med sin insats... så jag är nöjd! :)

Kommande vecka siktar jag på:
2 gymkondis, 4 pw, 3 styrka & 2 löp

Vad gäller maten kommer jag (&mannen) köra likt denna; noll kolisar i veckan och lite i maten till helgen. (Kan bli massor med kolisar på lördagkväll om vi får gäster och det bli den trerätters vi funderar på!)

Kvällens middag ligger och gottar sig i magen och jag har parkerat mig i soffan. Saknar dock bra tv-underhållning :/ Blir tidig nattning även idag då bristen på god sömn har lett till lätt huvudvärk.

Imon äre måndag och jobb.. dvs klockan ringer 5.45. Så, god afton och god natt... & adjö och tja... :)

Bra start!

Kategori: Allmänt

Första veckan på utmaningen får klart godkänt. Vägde och mätte mig just och har loosat 1 cm på alla ställen (midja, buk, rumpa, lår) och tappar 2,1kg i vikt. Det kan verka mycket i viktnedgång på en vecka, men jag kan försäkra er om att det är mestadels vätska. Har ju dragit ner på kolisar samtidigt som jag druckit mycket mer vatten... vilket gör att vätskan drivs ut.

Tanken var att köra helt utan kolisar första veckan. Så blev det inte riktigt. När vi kom till fredag kände både jag och mannen (ja, han har kört samma!) oss orkeslösa och helt matta efter bara en långpromenad. Nån löpning pallade därför min kropp inte. Och det är väl det enda som känns lite misslyckat; löpningen. Annars har jag promenerat en hel del, struntat i bilen och tagit cykeln till jobbet, kört en hel del styrka... och fått massor av vardagsmotion genom att jobba, busa med tösen, fixa i trädgården och hemmet. Har med andra ord hållt igång rätt bra och inte suttit ner många minuter per dag.

Nähä, solen skiner och jag måste ut, ut, ut! Blir inte många minuter inomhus dessa dagar.... <3

Strålande

Kategori: Allmänt

Tidigt babysim och en stadig frukost med härligt sällskap, sen var lördagen igång:)
Började med promenad, lekplatsstopp med gungning följt av ett par timmar hos min mor och far. Blev rastlös och rotade fram ett par gamla adidas i mammas garderob och drog ett hårt snabbpass på gymmet. Sen bjöds det på grillat innan jag och tösabiten traskade hem.

Mannen i huset jobbar sent och jag har inga planer på att sitta uppe och vänta. Nej - en dusch nu och sen bädda i rent i sängen.... Och sen kryper jag ner. Kanske att jag orkar rota fram en bra bok och softa lite.

(En fågel viskade att vi förlorar en timme inatt och jag hatar att ha minus på sovkontot, då fungerar jag inte. Så måste somna tidigt!!!)

Har ni haft en bra dag?

I'm done

Kategori: Allmänt

Ojojoj, idag har vi hunnit med grejer. Promenad, bvc, promenad och slapplunch i solen:)... Följt av trädgårdssysslor (beskärt träd och räfsat löv), plockat fram utemöbler, monterat cykelstol, städat huset och tvättat massor.
Och ja, hann med en sväng till gymmet också - 10 min på cykel och rodd följt av ett gott helkroppspass.
Avslutade kvällen med goda vänner och luftgevärskytte - riktigt kul!

Så nu är jag ganska trött nu - eller ja,helt färdig! Blir till att borsta gaddarna och hoppa i säng. Imon blir det tidig morgon och babysim.

Huva huva; godnatt!!!

Premiärdag

Kategori: Allmänt

Blev inga 2 pw idag... bara en kortare promenad. Men jag är väldigt nöjd med dagen ändå. Solen kom - så tösen fick premiärgunga... och vi vuxna fick premiärgrilla.

Tar pw, löp och styrka imon:)

gör om - gör rätt!

Kategori: Allmänt

Tog mig i kragen och ställde mig med kameran framför spegeln iklädd endast underkläder. Knäppte kort från sidan, framifrån och bakifrån. Ingen vacker syn - inget jag är stolt över - något jag skäms över att se på. Det jag gjort med min kropp gör ont i mig. Jag blir förbannad. Så oerhört förbannad. Jag var ju i fin form innan graviditeten, riktigt fin form. Lyfte tungt och sprang mycket. Visst, jag har genomgått en graviditet och kroppen förändras. Men allt fett jag tryckte under de sista 6 månaderna av graviditeten och ett par månader efter går inte skylla på nån graviditet. Det var bara destruktivt och (i efterhand) väldigt dumt.

Nu ska jag återgå till det gamla. Jag känner att mammarollen har infunnit sig och att lugnet inom mig är tillbaka. Jag har kunskap om motion, kunskap kring vikten av organisering och kunskap om bra mat. Jag har tid att träna, tid att planera och tid att äta rätt. Jag har viljan att träna, viljan att planera och viljan att äta rätt.

Kunskap, tid och vilja... för rätt kunskap och vilja leder till att du väljer din tid. Och tid för träning och för att må bra finns alltid.

(Har inte psyke nog att puiblicera bilderna på min kropp. Kanske kommer de upp senare, när man kan se en förändring. Annars får de ligga kvar i datorn och förbli en läxa och påminnelse om det jag vill förtränga.)

Nä, om man skulle ta och bli lite positiv igen. Blir så trött på mig själv när jag är negativ och gnällig. En promenad med tösen till våra kära vänner gör nog susen. Sen kommer ju solen om nån timma... och vem kan förbli bitter då?

Tro, hopp och träning...

Kategori: Allmänt

Det som såg ut att vara superfint väder visade sig vara en lika jäkla blåsig (men solig) dag som de 2 senaste... iallafall när jag cyklade hem från jobbet kring lunch. Sen sken det upp ordentligt en stund och var riktigt vårgott och varmt på verandan... för att senare mulna igen och börja regna (?)! Nog om det :)

Har iallafall promenerat över milen idag. Först 6.38km i härligt promenadtempo.... och senare 3.69km i svettempo. Det som nu återstår är styrka ök. Tösen sussar och jag ska pressa mig framför "halv åtta hos mig" & "mästerkocken".
Ska ha tillbaka mina armar till sommaren. Ska, ska, ska!!!


Får bli armhävningar, swing med kb, plankor, dips och kb-rodd - allt tills det gör förbannat ont. Är ju jobbfri t.o.m. måndag och kan därför pressa mig lite extra ett par dar. Yummi!

Vad gör vi? -Nu kör vi!!!

Vill ut!!!!

Kategori: Allmänt

Sitter på utbildning och längtar efter på att få sluta. Det ser ut att vara kanonväder ute och jag ska ge mig ut på minst en pw idag:)

Kvällsträning

Kategori: Allmänt

Jag fuskade idag... eller jag sköt upp min pw. Var inte lockad alls att ge mig ut i detta väder. Tyckte det var jobbigt nog att cykla (idag igen). Sen vet jag ju att det lovas kanonfint väder ett par dar nu, med start imorgon. Så jag är inte orolig att det inte blir av:)

Tösen somnade nyss i min famn, så det är dags för mig att ta tag i mitt styrkepass. Idag blir det ben, rumpa och mage.

Chopchop, upp och hoppa!

Tid för massage

Kategori: Allmänt

Mmmmmmmmmmmm

Slut

Kategori: Allmänt

Måndag är snart slut och jag är mer än slut. Blev dåligt med sömn även inatt... och kommer nog bli ett tag till (verkar vara tänder på g).
Jag pallrade mig iaf upp 5.45 för att ta mig till jobbet. Efter jobb väntade gymkondis. Idag blev det fördelat på 20ct, 15cykel & 10rodd. Mådde riktigt gott (sega och skakiga ben) efter och höll på att inte komma hem. Blåste sjukt hårt mot mig när jag skulle trampa hemåt. Och slut i benen var jag ju redan. Blev tvungen att ställa mig upp och ta i ordentligt ett par gånger bara för att fortsätta ta mig framåt. Måste sett kul ut för de som körde förbi i sina bilar... för det såg ut att vara kanonväder. Men fy vilken blåst!

Väl hemma har det varit lugnt och slappt. Har precis nattat tösen och funderar skarpt på att börja förbereda även mig för nattning. Klockan ringer tidigt imon igen:/

Har ni skött er träning idag?

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Ja, då var dagen kommen! Nu väntar sex veckor utan skräpmat och med massor av träning.

Första veckan blir nästintill kolhydratsfri och motion/träning är planerad enligt följande:
Mån - cykel till och från jobb (7km), gymkondis 45 min
Tis - cykel (7km), pw + styrka uk
Ons - cykel (7km), pw + styrka ök
Tors - pw x 2
Fre - löp (4km)
Lör - pw, gymkondis 45min + helkroppsstyrka
Sön - löp (3km)

Helgen har som sagt varit kanon och jag har njutit av både mat, dryck, godis, glass och vila... Så mer taggad än så här kan jag inte bli!

Morgontransport

Kategori: Allmänt

Nu får bilen stå - cykling it is!

Storkok

Kategori: Allmänt

Efter en timmes vila och en 7km pw slängde jag ihop ett par lådor mat till veckan som kommer. Så nu kan jag fokusera helt på träningen de första dagarna.

Nu är jag taggad, detta kommer bli så jäkla bra!!!

 

Gäääääsp!

Kategori: Allmänt

Helgen har varit nästintill perfekt. Det enda som inte varit helt optimalt är tösens nattsömn (därmed min sömn). Hon snorar lite på dagarna och blir igentäppt på nätterna. Så lite gnäll och bök har det blivit. Jag har nog ändå fått ihop runt 10h på två nätter, så det är överkomligt... men ändå segt.

Ska unna mig ett par timmars slappande på soffan, sen blir det lång pw med man och barn.

Så laddar vi i inför imon då vi kickar igång 6veckors utmaningen :)

Nu - vila!

Lördag

Kategori: Allmänt

Hade fullt upp igår. Vaknade med äckelslem - så ingen löpning. Istället blev det en spontan snabbvisit på Ikea. Gick loss på b.la tavellister, ramar och hyllor... Sen skulle ju allt skruvas upp och göras fint (innan våra helggäster anlände). På kvällen blev det bastu, god mat, nån drink och lite vin - perfekt fredag med andra ord!

Strax ringer klockan. På dagens schema står: babysim, (löpning?!) brakfrukost, lek i apladalen, besök på polisstationen... och kanske lite grillat och gott till kvällen.

Välkomnar en strålande lördag!
Vad gör ni idag?

Goda råd!

Kategori: Allmänt

Olga Rönnberg skrev ett bra inlägg som kan passa mig/oss som startar på måndag:)

Är ni på?

Hej torsdag!

Kategori: Allmänt

Det var tre tunga kilometer jag gav mig ut på strax efter sju i morse. Fick ju "besök" precis innan jag skulle ge mig ut, vilket antagligen gjorde det lite tyngre. Nu var det ju nästan 1,5 år sen jag hade det sist, men minns att jag då presterade sämre dagen före och dagen D.
Skönt att ha det gjort iaf. Får hoppas det känns lite lättare imon då jag vill prova 4-5km :)

Vet inte om det är vädret eller "besöket" eller en blandning - men jag känner mig helt slut :/
Mannen cyklade just till jobbet, tösen sover ute och jag ska passa på att njuta av stillheten en stund.

Kaffe, inspo-tidning och kanske en snabblur på soffan.

Underbar onsdag

Kategori: Allmänt

Blev en andra pw, men ingen löpning. Mannen börjar sent imon så siktar in mig på en morgonjogg (min favvo).

För övrigt har dagen varit kanon...

En god morgon!

Kategori: Allmänt

Nu har jag planerat träningen för de 3 första veckorna av utmaningen. Det bli nog tufft till en början, men kommer va så värt det när jag väl kommit in i det.

Har vägt och mätt mig också, så jag har olika sätt att se resultaten. Ska nog be mannen fota mig i underkläder innan måndag också (ingen kul tanke - men vet att det är kul att jämföra och se sen.)

Blev lite inspirerad av mig själv och stack ut på en kort pw när tösen skulle ta sin förmiddagslur. Efter lunch blir det längre pw med en vän och i kväll ska jag ut och flåsa mina 3 km.

Hur rör ni på er idag?

Nästa vecka!

Kategori: Allmänt

Jag vet att man inte ska säga "jag börjar på måndag" eller liknanade... men nu får det bli så. Till helgen kommer svåger med familj på besök, så tänker inte köra med några förbud då inte. Blir löpning imon och tors så det dåliga samvetet inte blir allt för stort :/ Känner jag inte av magen ska jag öka till 4-5km på tors bara för att testa.
Det är fan inte kul att löpträna innan grunden finns där... men jag vet vilken feeling man får den dan det bara flyter på... och det är SÅÅÅ värt det! 

Sen på måndag stegrar vi! Kommer minska mitt kolhydratintaget extremt (no pasta, potato eller bröd!) Jag fortsätter med löpningen (minst 3 km - 2 ggr/vecka ett par veckor till... sen 5km - 2ggr/vecka). Ska puscha på cardioträningen på gymmaskinerna också... minst två 45minpass/vecka... och fler pw varje vecka. Är väldigt ofta ute och promenerar i ett lagom skönt tempo, vilket är helt ok när man ska hem till nån eller traska ner på stan och springa i affärer... men inte annars. Så, när jag ska ut och gå för att gå... så får det bli ordentliga pw som höjer pulsen ordentligt. Nu jävla ska det brännas fett:) Jag får leva i träningskläderna ett par veckor, så det inte finns nån ursäkt att ta i så man svettas. Sex veckor ska jag köra på - fram till maj. Nån som vill joina?

Nu blev jag sugen - ge mig måndag nu!!! (eller nä, först vill jag ha en helg med lite goe mat, soffhäng, godis och nåt glas vin!) Fasen va taggad jag blev nu. Känner mig äntligen stark nog att våga ta i ordentligt. Byebye bilring, mohahaha!

Tidsbrist och träningsbrist

Kategori: Allmänt

Skepp och hoj! Tiden rinner iväg...

i lördags blev det en sväng på stan, en tur till till färgbutiken och sen en eftermiddag med målning...
i söndags blev det morgontipsrunda, lunchshopping till hemmet, kaffe i solen hos Mami och fönsterputsning av hemmet...

Idag hann jag bara hem från jobbet och byta om och slänga i mig lite käk innan jag gav mig ut i solen:) Tog en långpromenad, hälsade på en vän i sin nya fina lya, traskade förbi stan och shoppade lite till tösen och hem för att ännu en gång gått igenom och rensat ur lillans garderob.

Träningen ligger på hyllan. Känner mig täppt och slemmig på mornarna, så har skjutit på löpningen.

Hej snor!

Kategori: Allmänt

Lagom tills mannen piggnar till från sin förkylning så drabbar den damerna i huset. Tösens nos är som en öppen kran och jag är i startgroparna. Får skippa träning i helt idag och spara på krafterna. Ikväll väntar tjejkväll med änglarna och imon påbörjar vi maskering och målning och möblering av tösen rum:) Vill inte bli dålig och vill verkligen inte att tösen blir sämre.

Kör ännu en bloggfri helg och återkommer på måndag. Blir jag inte sämre så kör jag veckans andra löpning imon eller sön.

God fredag... & trevlig helg!

Underbara läsare!

Kategori: Allmänt

Det är så kul att ni börjat kommentera lite mera - bra där!. Det behövs så lite för att man ska bli glad. Tänkte dra några snabba svar här så ni inte tror att jag ignorerar er:)

Mia: det är inte dif-raggisar utan kappahl-raggisar (fått av Hanna så klart!) Jag fattar inte hur jag får bort bokstäverna när man ska kommentera. Nån annan som vet kanske??? Och du, längtar med till fredag, eller imorgon :)

LindaÅ: jisses va bra. det dröjer nog tills jag gör 50 armhävningar. men varför ingen träning på ett tag?.. och varför ingen uppdatering på bloggen? hoppas allt är väl med dig/er <3

LaLinda: man blir än mer positiv när man får glada kommentarer, så tack:) 11 tycker jag inte är fyskam... själv gör jag inte fler heller (än så länge!) Vad gäller maten -  det är bara sallad från gårdagen, med stekt färskpotatis och bacon för att göra den lite matigare... så absolut inget krångel... men gott var det; perfekt 2min-mat för en stressad & hungrig morsa:)

Tiina: kul, eller kanske inte kul men skönt, att nån förstår vad jag menar med magen. Då är det nog pga graviditeten och är nog livmodern som gör sig till känna på nåt sätt.


Kvinnodagen!

Kategori: Allmänt

Har varit ute och gått en vagnpromenad för världens utsatta kvinnor. Vi har det ju redan ganska bra här i Sverige, så det är väl inte mer än rätt att göra nåt litet för nån annan. Tyvärr var vädret inte på vår sida - så vi tappade nog ett par deltagare där... Men, det var kul att så många kom ändå.

Hinner eller vill eller orkar du inte göra något för andra kvinnor idag så se iallafall till att göra något för dig själv. Idag är det kvinnornas dag:)

Nu bli det lunch av gårdagens leftovers.


Brrr

Kategori: Allmänt

Det var inte alls så skönt ute som det såg ut att vara, men jag gick iaf en 5km vagnpromenad på förmiddagen. Tog mig också ut på min planerade löpning. Blev 3 km, men inga intervaller. Kände av magen lite så känns inte värt att pressa sig för mkt. Är det nån som fött barn som känner igen det? Det gör inte så ont, men det känns och är liksom obehagligt lång ner i magen ibland när jag anstränger mig...Nån?

Svinkallt här hemma. Antar att elementen slår av på dagarna när solen ligger på och inte hinner med riktigt när det kyler av på kvällarna. Så nu är det raggisar på:)

Fridag

Kategori: Allmänt

Är ledig idag.
Inget jobb - inga måsten - ingen stress.

Solen skiner från klarblå himmel ute och jag känner hur energin bubblar inom mig. Vill ut!! Blir nog en skön lååångpromenad senare när jag ändå ska iväg och handla lite. När mannen kommer hem blir det löpning (ca 3km + intervaller) med nån form av styrka.

Kickade igång dagen runt halv 7 då jag började plocka här hemma och damma av övervåningen. Tösen vaknade och lekte på bra i egna sängen så det gick fint. Sen blev det lite mys, frukost och fram med dammsugaren. Älskar att ha en rent hem när jag ska vara ledig - annars har jag svårt att koppla av. Nu ska jag bara springa över golven med moppen, hälla i mig en kopp kaffe, slänga på mig ett ansikte och låta dagen rulla på.

Shit va jag mår bra just nu!

Ont på fel ställe :/

Kategori: Allmänt

Tösen har börjat tykännas och blir akut ledsen bara man råkar lämna rummet eller vända ryggen till. Sötis! Helst ska jag ha henne i famnen eller vara inom en arms räckhåll hela tiden. Detta gör det lite svårt att få sysslor gjorda, tex träning. Jag som skulle köra stenhårt i veckan?! Så, mkt mamma/dotter-tid och träningen får förläggas till kvällstid när hon lagt sig.

Körde ben/rumpa som planerat igår: kickbacks,  knästående benlyft, benlyft, höftbrygga, utfall, benlyft med åtta och jägarstol (& lite plankor för magen som avslut). Blev sjuuuukt matt och förväntade mig ha aningen ont i benen. Istället var det magen som värkte vid minsta lilla vridning i sängen (träningsvärk som satt i sedan söndagens pass). Ajajaj! Det är också magen som gjort sig till känna hela dagen. Är sååå öm! Tycker det är skönt när man känner av smärtan vid gång och smålyft... men varje gång jag skrattat har jag förbannat mig själv. Har dock varit lite mör i benen och kände av orkeslötheten i dem när jag gick med vagnen i backar idag. Så kanske att det blir lite träningsvärk imon istället.
Hursomhelst så tänkte jag köra mage ikväll, men det är helt uteslutet. Går inte! Får istället bli lite armar (dips, armhävningar & hantelrodd). Ett av mina mål för 2012 är ju att klara minst 25 armhävningar. Har ingen aning om hur många (eller få!) jag klarar idag. Får nog testa det.

Imon jobbar mannen dag, vilket gör att jag kan ge mig ut på en kvällslöpning. Längtar redan:)

Nähä, armarna skulle få lite stryk ja. Chopchop! Hur många armhävnignar klarar ni??? (- på tårna givetvis.)

Benpass

Kategori: Allmänt

Mina dagar flyger iväg. Hann bara hem och slänga i mig lunch o byta om fort innan jag promenerade till BVC för mammaträff, sen promenad hem o kaffe hos en vän... och sen var denna dagen slut... Nästan...
Väntar på att tösen ska sussa. Tänker då köra ett ordentligt benpass; utfall, benböj, jägarstol m.m.
Imon ska det göra ont att stiga ur sängen - gott ont:)

Måndag. Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Helgen har varit bra. Vi har inte gjort nåt speciellt; bara varit lediga, njutit av vårsol, god mat och varandra. Det är så skönt när mannen är ledig och man får känna sig som en "riktig familj".

Tog veckans andra löpning i lördagsmorse, före babysimmet. Fick höra av de andra mammorna att jag var lite knasig, men det kan jag ta:) Gick iaf bra och kändes riktigt gott.

Tryckte också in lite hemmastyrka igår eftermiddag, vilket kändes i kroppen när jag vaknade idag. Ska försöka mig på en stentuff träningsvecka nu och se hur kroppen pallar.
Blir det bara lite soliga dagar så blir det lätt att plocka fram energin:)

Koppla av-koppla ner

Kategori: Allmänt

Tänkte unna mig en bloggfri helg, så jag återkommer på måndag. Må väl:)

Sooool

Kategori: Allmänt

Jisses vilket väder. Klarblå himmel och strålande sol. Samma väder lovas hela helgen. Nån som blir ledsen för det? Not me!

Måste hinna ut idag. Får trycka in det mellan badkarsleveransen efter 12 och vänbesöket efter 16.

Först ska det städas och tvättas. Chopchop, nu gör vi en bra fredag av det här:)

Enjoy!

Våååååår

Kategori: Allmänt

Sprang utan gpsklockan idag... Så mätte sträckan på eniro nu - 3,6km. Kändes bra att lämna klockan hemma. Det kändes lättare, blev inte stressad av mitt tempo... utan njöt. Så det blir mer löp utan den nu i början. När jag sedan känner att det lossnar för mig kan den åka på armen igen.

Btw, idag åkte skinnjackan på. Nice!

Sagt och gjort

Kategori: Allmänt

07.15 var klockan när jag gav mig ut på min joggingtur. Sjuuuukt skönt, både under löpningen och efter. Ja, hela dagen har varit kanon efter det. Måste starta fler dagar på det viset. Är nog ändå bloggen tacksam för att det blev av, för vetefasen om jag kommit ut om jag inte skrivit det. Så, tack till bloggen och mig själv för det:)

När jag gjort mig i ordning väntade frukosten på mig:)